"Sinefarm" D.O.O. je osnovan 1992. godine i danas ima zavidnu proizvodnju koju nose 30 zaposlenih.

Naš proizvodni program sačinjavaju:

KOZMETIČKI PROIZVODI NA BAZI EKSTRAKATA LEKOVITOG BILJA
BILJNE TINKTURE, EKSTRAKTI I PROIZVODI OD MEDA I PROPOLISA
ČAJEVI - MONOKOMPONENTNI I ČAJNE MEŠAVINE U FILTER KESICAMA I RINFUZI
• PREPARATI OPŠTE UPOTREBE I DIJETETSKI PROIZVODI
• BILJNI EKSTRAKTI KAO SIROVINSKE BAZE
• BIOMEDICINSKI SOKOVI OD VOĆA I POVRĆA SA DODATKOM VITAMINA
   I BILJNIH EKSTRAKATA - U PRIPREMI
• ALKOHOLNA PIĆA, PRIRODNE RAKIJE - TRAVARICE, VINO
• RAZNI PROIZVODI OD VOĆA I POVRĆA

Sve se ovo obavlja u nekoliko proizvodnih pogona na preko 2000 kvadratnih metara. Otkup lekovitih biljaka se vrši u nekoliko otkupnih stanica koje poseduju odgovarajuće sertifikate o kvalitetu, a prerada i klasifikacija, većinom se obavlja u našim pogonima pod stručnim nadzorom. Dugogodišnje prisustvo na našem tržištu, sve veća potražnja proizvoda i širenje proizvodnog programa, dovoljan su pokazatelj kvaliteta, a ujedno i podsticaj da se bude još bolji.

Preduzeće sarađuje sa preko 200 veletrgovina, apoteka i trgovina različite namene. Roba se plasira i distribuira širom zemlje, a takođe i izvozi u nekoliko zemalja. Većina preparata urađena je u saradnji sa eminentnim profesorima Farmaceutskog i Medicinskog fakulteta, a njihovu kontrolu redovno obavljaju relevantne ustanove, što je vrlo značajno u poplavi različitih proizvoda sumnjivog kvaliteta i porekla.

Zbog svega navedenog i kao svojevrsno priznanje Fond za razvoj Srbije nam je dodelio dugoročni kredit za investiciona ulaganja, Ministarstvo poljoprivrede značajna bespovratna sredstva kao podsticaj sertifikacije i uvođenja nekoliko najvažnijih standarda kao što su ISO9001:2000, HACCP, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:1999, po kome je naše preduzeće među malobrojnima u ovome delu Evrope sa 4 sertifikata.

U narednom periodu predviđena je sertifikacija kvaliteta poljoprivrednog zemljišta na kome će se bez upotrebe pesticida i drugih hemikalija na ekološki nezagađenom zemljištu proizvoditi hrana i lekovito bilje, i kupcima ponuditi zdravi proizvodi, kao i sertifikacija sopstvene laboratorije za ispitivanje ulaznih sirovina i gotovih proizvoda.

Ulaganja u opremu i tehnologiju dovelo je do toga da su naši pogoni bezbedni po okolinu što dokazuje i rešenje o proceni uticaja objekta na životnu sredinu koje smo prvi dobili u ovoj oblasti.

Nadamo se da će naši proizvodi i naše iskustvo u oblasti proizvodnje lekovitog bilja i zdrave hrane pomoći da ljudi pravilno koriste darove i moć prirode u očuvanju svog zdravlja.